top of page
BeautyPass_Propal02 (1).jpg

Esthetische geneeskunde

Botox

Botox is een uit de natuur verkregen eiwit dat gebruikt wordt om de spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het wordt via injecties toegepast.
 

Botuline Toxine blokkeert direct het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en de spiertjes in de huid. Hierdoor kunnen de spiertjes in de huid niet meer (volledig) worden aangespannen.

Met Botox worden over het algemeen de fronsrimpel, de voorhoofdsrimpels en/of kraaienpootjes behandeld

Het duurt na de behandeling ongeveer 1-2 weken totdat je maximaal effect hebt, daarna neemt de mogelijkheid om de spiertjes aan te spannen weer langzaam toe. In de maanden na de behandeling wordt de blokkade van de zenuwuiteinden door je eigen lichaam langzaam weer hersteld.

Een behandeling moet in eerste instantie elke 3 maanden herhaald worden. Uiteindelijk zal de tijd tussen de behandeling oplopen tot ongeveer 6 maanden.

Filler Hyaluronzuur (TEOXANE)

HIFU

HIFU staat voor High-Intensity Focused Ultrasound. Dit is een geavanceerde niet-chirurgische cosmetische procedure die wordt gebruikt voor het versterken van de huid en verminderen van rimpels. Deze techniek maakt gebruik van krachtige ultrasone golven om de diepere lagen van de huid te behandelen en zo een jeugdigere uitstraling te herstellen. Een behandeling met HIFU stimuleert de aanmaak van collageen en wordt aanzien als een niet-chirurgische facelift.
 

Onda

Onda is een revolutionair én uniek body contouring systeem. Speciale microgolven vernietigen permanent en erg gericht jouw vetcellen en pakken zo plaatselijke vetophopingen, cellulite en huidverslapping aan. De golven stimuleren daarbovenop de aanmaak van nieuw collageen en houden de huid continue koel zodat er geen beschadigingen optreden. Zo ben je zeker van een doeltreffende behandeling die bovendien veilig, pijnloos en niet-invasief is.

Meer informatie vindt u op https://ondacoolwaves.be/

bottom of page